arrow_drop_up arrow_drop_down

Desktopbeheer

Patchbeheer

Automatiseer de implementatie van patches voor besturingssystemen en applicaties van derden, en bescherm Windows en Mac tegen beveiligingsrisico's.

Software-implementatie

Maak de distributie van software net zo eenvoudig als het installeren en verwijderen van software met geïntegreerde sjablonen voor het maken van pakketten.

Beheer op afstand

Scan en detecteer ontbrekende servicepacks van besturingssysteem en applicaties, en automatiseer de implementatie zodat u altijd up-to-date bent.

Assetbeheer

Beheer uw IT-assets, software-inventarisatie, softwarelicentie beheer, verboden software, en nog veel meer.

Windows-configuraties

Meer dan 25 vooraf gedefinieerde configuraties waaronder energiebeheer, beheer van USB-apparaten, beveiligingsbeleid, en nog veel meer.

Mobiele app

Beheer uw desktops en servers voortaan ook terwijl u onderweg bent. Download de mobiele app voor iOS-apparaten.

Active Directory-rapporten

Meer dan 100 kant-en-klare rapporten voor een snel en compleet overzicht van de Active Directory-infrastructuur.

Gebruikersbeheer

Definieer rollen met specifieke rechten en wijs gebruikers toe aan deze rollen voor effectiever beheer.

Implementatie van

De meest uitgebreide schijf-imaging en implementatie-functionaliteit met zowel offline als online ondersteuning voor image-implementatie.

Beheer van USB-apparaten

Beperk en controleer het gebruik van USB-apparaten binnen het netwerk, zowel op gebruikers- als op computerniveau.

Energiebeheer

Ga voor groen met effectief energiebeheer. Pas energiebeheer schema's toe, schakel niet-gebruikte computers uit en stel rapporten op omtrent het systeemgebruik.

Installatie servicepacks

Scan en detecteer ontbrekende servicepacks van besturingssysteem en applicaties, en automatiseer de implementatie zodat u altijd up-to-date bent.

Beheer van mobiele apparaten

Apparaat-inschrijving

Meld meerdere apparaten tegelijk handmatig aan, of laat gebruikers hun iOS- of Android-apparaten zelf aanmelden met twee-factor authenticatie.Assetbeheer

Scan om details op te halen van geïnstalleerde apps, opgelegde beperkingen, geïnstalleerde certificaten en apparaat-hardware. 

Profielbeheer

Maak en configureer beleid en profielen voor verschillende afdelingen/rollen en koppel deze aan de juiste groepen. 

App-beheer

Distribueer zowel zelf ontwikkelde apps als apps van derden, bewaar apps op apparaten, verwijder/deactiveer apps die op een blacklist staan, wijs inwissel codes toe voor commerciële apps, en meer.

Beveiligingsbeheer

Configureer een strikt beveiligingsbeleid met bijvoorbeeld wachtwoord codes en apparaat-vergrendelingen, om bedrijfsgegevens te beschermen tegen externe bedreigingen. 


Auditing en rapportage

Controleer mobiele apparaten met kant-en-klare rapporten zoals apparaten met op de blacklist geplaatste apps, enzovoort. 


Maak kennis met ManageEngine Desktop Central

Integratie met andere ManageEngine-producten

Vulnerability Manager Plus - Software voor het beheer van bedreigingen en kwetsbaarheden.

ManageEngine Vulnerability Manager Plus is een door middel van prioritering aangestuurde oplossing voor het beheer van bedreigingen en kwetsbaarheden met geïntegreerde herstelmogelijkheden. Hiermee kunt u kwetsbaarheden beoordelen en prioriteren, automatisch patches correleren, beveiligingsproblemen oplossen, webservers aanscherpen, risicovolle software verwijderen en open poorten en verouderde software in uw onderneming controleren.

Browser Security Plus - software voor beveiliging en beheer van browsers

ManageEngine Browser Security Plus is een browserbeveiligingstool voor ondernemingen die u helpt bij het beheren en beveiligen van browsers in verschillende netwerken. U kunt browserinstellingen verplichten, browser-extensies en plug-ins controleren, URL's filteren en compliance garanderen met vastgelegde browser standaarden om uw netwerken te beschermen tegen browser-gebaseerde bedreigingen.

ServiceDesk Plus - helpdesk-software

ServiceDesk Plus is webgebaseerde helpdesk-software, aangeboden door ManageEngine. De integratie van Desktop Central met ServiceDesk Plus helpt u bij het vergroten van de meerwaarde van uw IT-services. Deze integratie stelt u in staat het complete beheer van desktops en mobiele apparaten vanaf één enkele console uit te voeren.

ServiceDesk Plus On-Demand - helpdesk-software in de cloud

ServiceDesk Plus On-Demand is cloud-gebaseerde helpdesk-software, aangeboden door ManageEngine. Met deze software kunt u uw reguliere beheer van desktops en mobiele apparaten eenvoudig en veilig combineren met helpdesk beheer op basis van SaaS.

OS Deployer - software voor imaging en implementatie van besturingssystemen

OS Deployer helpt bij het maken van een master-image van het besturingssysteem en het vanaf een centrale locatie implementeren naar desktops en servers. Dankzij de integratie met Desktop Central worden nieuwe computers automatisch onderdeel van de beheerde computers zonder dat hiervoor extra configuraties nodig zijn.

Asset Explorer - software voor Asset Management

Asset Explorer is software voor asset beheer. Dankzij de integratie met Desktop Central kunt u nauwkeurige voorraadgegevens verzamelen van alle hardware- en software-assets binnen uw organisatie.

Analytics Plus - geavanceerde analyse-software

ManageEngine Analytics Plus is een lokale rapportage- en business intelligence-service die u in staat stelt uw IT-gegevens eenvoudig te analyseren en heldere rapporten en dashboards te maken zodat u goed geïnformeerde beslissingen kunt treffen.

.

.

Integratie met andere producten

Jira - helpdesk-software

Jira, een grote speler op de helpdesk-markt, staat bekend om de geavanceerde functionaliteit voor probleem tracking, foutopsporing en projectmanagement. Integreer Desktop Central met Jira en los in een handomdraai al uw eindpunt-gerelateerde problemen op.

Zendesk - helpdesk-software

Zendesk is een fraai en eenvoudig systeem voor het volgen, prioriteit geven aan en oplossen van support tickets. De integratie van Desktop Central en Zendesk helpt u tijd te besparen en de productiviteit te verbeteren door effectief beheer van eindpunten. Vanzelfsprekend zal dit ook een positieve invloed hebben op de klanttevredenheid.

ServiceNow - helpdesk-software

ServiceNow is een toonaangevende, webgebaseerde helpdesk-oplossing voor ondersteuning bij modern IT-servicebeheer. Integreer Desktop Central met ServiceNow om incidenten beter te kunnen afhandelen. Met deze integratie kunt u de servicebeheerstaken van Desktop Central direct uitvoeren vanaf de ServiceNow-console.

Spiceworks - helpdesk-software

Spiceworks is helpdesk-software die zowel op locatie als in de cloud kan worden gehost. De integratie van Desktop Central met Spiceworks stelt u in staat om via een eenmalige aanmelding desktopbeheer uit te voeren op een Spiceworks-console.

Overtuigd? Start vandaag nog!

Wij gebruiken cookies